Politica de confidentialitate

Politica de confidentialitate *(denumita in continuare ‘Acord’) si Respectarea protectiei datelor cu caracter personal conform regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 *(denumit in continuare ‘Regulament’)

QMED recunoaste si apreciaza importanta protejarii datelor cu caracter personal oferite de clientii si potentialii sai clienti motiv pentru care am implementat o serie de proceduri si masuri de siguranta ca toate aceste informatii sa ramana intre noi si dumneavoastra.

STOMA PLUS S.R.L., cu sediul in Str. Resita, Nr. 37, Bl. A5, Sc. J, Ap. 136 , Sector 4, Bucuresti, inregistrata la registrul Comertului sub nr. J40/10980/2006, cod unic de inregistrare 18825795, denumita in continuare ‘QMED’, reprezentata legal de Doamna Adriana Gheorghe in functia de Administrator.

STOMA PLUS S.R.L., in calitate de proprietar si administrator al acestui site *(denumit in continuare ‘Site’), anume www.qmed.ro si toate aflate pe domeniul mentionat (www.policlinica.qmed.ro ) , va aduce la cunostinta urmatoarele :

Art. 1. INFORMATII COLECTATE:

Art. 1.1. Prin intermediul acestui Site QMED prelucreaza urmatoarele categorii de date cu caracter personal:

a) Date identificare reprezentant client : Nume, Adresa Email, Oras, Telefon;
b) Alte informatii : ‘Specificatii’, ‘Mesajul tau’ sau ‘Mesaj’.

Art. 2. SCOPUL SI MOMENTUL PRELUCRARII DATELOR:

Art. 2.1. Scopul prelucrarii datelor mentionate mai sus (Art. 1) este initierea, stabilirea, mentinerea sau reluarea relatiei comerciale intre noi, QMED, si persoana fizica ca potential beneficiar sau reprezentant al potentialului beneficiar al serviciilor noastre.

Art. 2.2. Concret, QMED prelucreaza datele cu caracter personal pentru a :

a) Cere informatii necesare etapei pre-contractuale in vederea accesarii serviciilor oferite, ceea ce in anume cazuri implica evaluari medicale (ca in cazul Second Opinion) sau Programare pentru vizita;
b) Cere informatii pentru reluarea relatiei sau mentinerea relatiei comerciale;
c) Trimite oferte / informatii personalizate realizate numai la cerere;
d) Indeplinirea unor obligatii legale, daca acestea exista, la cererea institutiilor si autoritatilor competente, sau automat daca legea prevede expres astfel de obligatii;

Art. 2.3. Datele cu caracter personal sunt prelucrate numai dupa ce ati fost instiintat in legatura cu drepturile de care beneficiati dar si grija noastra pentru protectia datelor cu caracter personal.

Art. 2.4. Momentul initial al prelucrarii datelor este la cel al completarii oricarui formular din Site iar datele prelucrate sunt necesare pentru a indeplini scopurile mentionate mai sus.

Art. 2.5. Prin ‘Prelucrare’, in acest caz, ne referim la : colectare, inregistrare, stocare, consultare, stergere.

Art. 3. TEMEIUL LEGAL AL PRELUCRARII:

Art. 3.1. Conform Regulamentului 679 / 27 Aprilie 2016 privind protectia persoanelor fizice in ceea ce priveste prelucrarea datelor cu caracter personal temeiul legal al prelucrarilor noastre este :

a) Art. 6 Lit. B din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopurilor de la Art 2.2. Literele A, B si C din prezentul Acord;
b) Art. 6. Lit. C din Regulament pentru prelucrarea datelor cu caracter personal de la Art. 1. conform scopului de la Art. 2.2. Litera D din prezentul Acord;

Art. 4. DISEMINARE/DIVULGARE:

Art. 4.1. Datele cu caracter personal oferite de dumneavoastra nu vor fi diseminate, divulgate prin transmitere, oferite, transferate, puse la dispozitie, comercializate, niciunei terte persoane fara acordul dumneavoastra.

Art.4.2. Singurul mod in care datele cu caracter personal oferite vor fi impartasite cu terte entitati, fara sa va fie cerut acordul, este in cazul indeplinirii unor obligatii legale; Acestea vor fi furnizate numai la cererea autoritatilor/institutiilor competente si automat numai in cazul in care legea ne obliga expres in acest sens.

Art. 5. RESPONSABILITATEA TRANSMITERII INFORMATIILOR

Art. 5.1. In momentul completarii oricarui formular din acest Site, furnizand astfel datele cu caracter personal de la Art. 1 din prezentul Acord, confirmati faptul ca aveti dreptul sa actionati in calitate de reprezentant pentru potentialul beneficiar al serviciilor noastre sau, daca este cazul, sunteti chiar potentialul beneficiar.

Art. 6. Alte drepturi si informatii privind prelucrarile de date cu caracter personal

Art. 6.1. Datele cu caracter personal vor fi stocate pe o perioada de 4 ani de la data trimiterii ofertei / solicitarii informatiilor/serviciilor noastre. In cazul in care veti beneficia de serviciile noastre, intrucat in actul medical este nevoie sa cunoastem istoricul pacientului, aceasta perioada va fi considerata de la momentul / data ultimului serviciu accesat.

Art. 6.2. Aveti dreptul sa aflati ce fel de date detinem despre dumneavoastra ca persoana vizata (daca aveti aceasta calitate), aveti dreptul sa solicitati rectificarea sau stergerea datelor sau restrictionarea prelucrarii (adica sa va opuneti prelucrarii datelor in scopurile mentionate, sau o parte dintre acestea), aveti dreptul la portabilitatea datelor detinute de noi.

Art. 6.3. Aveti dreptul de a depune o plangere in fata autoritatii de supraveghere daca considerati ca drepturile dumneavoastra au fost incalcate.

Art. 6.4. Daca nu sunteti de acord sa furnizati aceste date, formularul de contact sau comanda (dupa caz) nu va fi trimisa respectand astfel alegerea dumneavoastra in calitate de persoana vizata. Motivul netrimiterii este acela ca nu putem executa serviciile dorite fara aceste informatii sau nu ne putem indeplini cu buna credinta obligatiile fazei precontractuale sau viitoarele obligatii contractuale.

Art. 6.5. Nu exista un proces decizional automat de prelucrare a datelor dumneavoastra care sa produca efecte juridice care va privesc sau care va afecteaza intr-o masura semnificativa.

Va multumim pentru rabdarea de care ati dat dovada citind informatiile puse la dispozitie in acest Acord si, daca tot ati facut-o, va asiguram ca il respectam cu strictete nu datorita Regulamentului ci, in primul rand, din grija pe care noi intelegem sa o avem fata de protectia datelor cu caracter personal si importanta acestei protectii intr-o lume in care toate aceste informatii pot fi folosite in moduri nepotrivite cu drepturile si libertatile noastre fundamentale.