MEDICINA FAMILIEI

ATENTIE!     Dr. Dana Preda a incetat colaborarea cu Clinica QMed incepand cu data de 16 iulie 2019. Pacientii arondati au fost transferati catre Dr. Alina-Ioana Dida (program: luni/ miercuri/ vineri – 14:00-19:00 | marti/ joi – 8:00-14:00)

Medicul de familie asigura si coordoneaza asistenta medicala personala, primara si continua a individului si a familiei.

La clinica medicala QMED  din sectorul 4 medicul de familie ocupa un loc central, fiind capabil sa ingrijeasca si sa trateze toti membrii familiei de la noul nascut pana la batrani.

Medicul de familie din cadrul clinicii medicale QMED  din sectorul 4 se ocupa atat de omul bolnav, dar si de cel sanatos, activitatea profilactica ocupand un loc important.

La medicul de familie mergem prima oara cand avem o problema de sanatate. Acesta rezolva problemele globale de sanatate ale pacientului.

In cadrul clinicii medicale QMED din sectorul 4 se pot face consultatii de specialitate: obstretica-ginecologie (contract cu CASMB), pediatrie(contract cu CASMB), cardiologie, endocrinologie, gastroenterologie , stomatologie si dermatologie, ORL.

In cadrul clinicii medicale QMED din sectorul 4 puteti face urmatoarele investigatii: ecografie 2D, 3D, 4D, EKG, colposcopie si radiologie dentara retroalveolara si panoramica.

Medicul de familie din cadrul clinicii medicale QMED din sectorul 4 ofera  trimiteri pacientilor sai pentru ca acestia sa-si poata efectua gratuit analizele de sange,  electrocardiograma sau un test de glicemie rapida.

Medicul de familie din cadrul clinicii medicale QMED  din sectorul 4  vaccineaza, consulta, interpreteaza rezultatele analizelor si elibereaza retete gratuite sau partial compensate.
De asemenea, medicul de familie din cadrul clinicii medicale QMED  din sectorul 4 va poate oferi si scutiri medicale pentru serviciu si scutiri pentru scoala, in functie de nevoile dumneavoastra.