ECOGRAFIE ADULTI

ECOGRAFUL VOLUSON E8 EXPERT

 ECOGRAFIA 3D-4D

Ecografia 3D-4D este cea mai recenta, completa şi performantă formă de ecografie existentă, permiţând creşterea preciziei diagnosticării cu peste 30%.

 ECOGRAFIA 3D-4D implică aparate de înaltă performanţă, cu sonde specializate si softuri dedicate obtinandu-se imagini de rezoluţie înaltă, deschizand noi frontiere in medicina.Ecografia 3D – 4D ocupă un loc important în monitorizarea evoluţiei fătului în viaţa intrauterină, oferind informaţii importante despre structura anatomică a organelor fătului si avand  un puternic impact afectiv asupra părinţilor, care pot vedea imagini ale copilului înainte de naştere,  miscarea acestuia in timp real (cel al efectuarii ecografiei).

Clinica medicala Qmed este echipata cu ecograful Voluson 730 Expert(GE) si incepind din 2014 cu cel mai nou si  performant ecograf multidisciplinar VOLUSON E8 EXPERT(GE).

 Ecograful VOLUSON E8 EXPERT este liderul în materie de ecografe, ce combină calitatea excepţională a imaginii cu tehnologia unică de volum a sistemelor GE.

Ecograful Voluson E8 Expert  are o platformă  tehnologică modernă care se bazează pe cea mai avansată tehnologie digitală. Aceasta tehnologie asigură o calitate excelentă a imaginii şi asigură o capacitate excepţională de gestionare a imaginilor.

Care sunt avantajele utilizării ecografului Voluson E8 Expert ?

  • ecograful VOLUSON EXPERT poate efectua o gamă largă de examinări (ecografii obstetricale, ginecologice, abdominale, urologice, vasculare, pediatrice, neurologice, de părţi moi, musculo-scheletale şi cardiologice) dar, este dedicat în primul rând celor obstetricale şi ginecologice.
  • Ecograful detecteaza anomalii fetale mai devreme decat orice alt ecograf, intrucat se pot obtine informatii volumetrice chiar si despre cele mai mici structuri anatomice.
  • Faţă de modele anterioare prezintă modificări atât la nivelul sondelor, care sunt mai mici şi mai uşor  manevrabile, cât şi la nivelul softului, care permite cu ajutorul unor tehnici noi, instalate pentru prima data pe acest sistem, obţinerea unor imagini deosebite.
  • Una dintre tehnicile utilizate este  Hdlive, metodă extraordinară de redare şi interpretare a datelor, care generează imagini suprinzător de realiste ale fetusului.  Prin intermediului unui sistem avansat de „iluminare” Hdlive atenuează umbrele şi crează o sursă virtuală de lumină, oferind detalii deosebite. Spre deosebire de anii trecuţi, când viitorii părinţi reuseau să distingă cu greu pe monitorul ecografului imaginea bebeluşului, imaginile oferite de acest ecograf sunt uimitoare.
  • Alt avantaj oferit este sonobiometria automată – calculul automat al biometriei fetale – ceea ce duce la minimizarea timpului de examinare.
  • Utilizarea unei noi generaţii de motoare de interpretare dinamică duce la detalii anatomice excepţionale, creşterea percepţiei în profunzime, o mai bună înţelegere a relaţiilor anatomice şi implicit la creşterea încrederii diagnostice şi la o mai uşoară comunicare cu pacienţii, viitorii părinţi putând distinge foarte clar pe monitor ceea ce medicul le arată.
  • O altă tehnică prin care se obţin imagini deosebite constă în reducerea zgomotului de fond şi crearea de imagini foarte clare şi netede în modul 3D şi 4D.

Alte avantaje ale ecografiei (3D-4D)

  • Ecograful ofera si posibilitatea „analizei off line” a imaginilor, prin stocarea bruta a datelor 3D/4D putandu-se examina virtual pacientii .
  • Aparatul permite inregistrarea imaginilor pe DVD
  • Faptul că ecografia este o metodă non-invazivă, non-iradiantă, ce utilizează ultrasunete, conferă avantajul de a permite efectuarea repetitivă a investigaţiei, ori de câte ori este nevoie, fără a exista efecte secundare asupra dezvoltării fătului.

Te invitam sa beneficiezi de toate avantajele medicinei moderne la preturi competitive in cadrul clinicii QMED!

Pentru un traseu usor, va asteptam la clinica medicala Qmed, localizata in zona Berceni pe strada Iarba Campului nr  2, la intersectia Nitu Vasile cu Bulevardul Constantin Brancoveanu, in dreptul statiilor de ratb 116 si 141,sector 4 Bucuresti.